bu bir haber sitesidir

12 Haziran 2010 Cumartesi

FATİH TEKKE DÖNÜYOR MU?


TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş’in,
“Fatih Tekke’yi alabiliriz” açıklaması camiada memnuniyetle karşılandı.
Öte yandan Rubin Kazan formasını giyen milli golcünün de yeniden bordo mavili formayı giymek istediği belirtildi.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren ve Polonyalı stoper Glowacki’nin tranfserinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, eski golcüsü Fatih Tekke’yi yeniden gündemine aldı.

Bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş’in bu futbolcuyu özellikle kadrosunda görmek istediği ve bu konudaki çağrısını da yönetime ilettiği belirtildi. Rubin Kazan’da mutsuz olan Fatih Tekke ile telefonda birkaç kez konuşan Güneş’in, “Seni yeniden aramızda görmek bize güç katar” diyerek moral verdiği belirtildi. Trabzonspor yönetiminin de gündemde olan yabancı forvet oyuncularıyla görüşmelerin tamamlanmasının ardından Fatih Tekke’nin transferine yoğunlaşabileceği belirtildi.

Bu arada bordo mavili takımın Salı günü Trabzon’da 3 yıllık sözleşme imzalatacağı Polonyalı stoper Glowacki’nin alınmasına teknik direktör Şenol Güneş çok sevindi. Bu futbolcunun takıma direkt katkı yapabilecek bir oyuncu olduğunu belirten Güneş, “Mevcut stoperlerimizden Song’un sözleşmesi sona erdiği için onla yollarımızı ayırmıştık. Egemen ve Giray’ın geçen sezonki performansından genel olarak memnunum. Tayfun da sakatlığı üzerinden attı. Yeni sezonda bu mevkide çok ciddi bir forma rekabeti yaşanacaktır” dedi.